​Elias Lundberg uttagen till Sweden Junior Team

18-åriga Elias Lundberg från Sala är en av tre unga rallytalanger som är uttagna till juniorlandslaget 2017. -Mycket roligt, det kommer att ge mig flera olika möjligheter till utveckling, bland annat får jag hjälp med både fysisk och mental träning, och det är nyttigt att träffa andra förare/co-drivers för att diskutera körtekniker och teorier, förklarar Elias. 
Landslaget ordnar flera sammankonster under året med olika inriktningar, alltifrån körträning till fystester och teori. -2017 har börjat bra, innan säsongen ens har börjat, säger Elias och fortsätter; -Vi har knutit många nya kontakter till teamet, vi är uttagna till Star Award och är nu även med i Sweden Junior Team. Tillsammans med våra egna sammarbetspartners känns det som att vi närmar oss rätt förutsättningar för att kunna vara med och slåss om de högre placeringarna i junior-SM 2017, avslutar Elias Lundberg.