SM och Peugeot för Elias Lundberg 2017

I samarbete med NJ Elinstallation ställer 18-årige Elias Lundberg från Sala med Co-drivern Jim Hjerpe från Borlänge upp i junior-SM med sin nyligen införskaffade Peugeot 208 R2. -Jättekul, det här blir blir spännande, konstaterar Elias, som nu står inför en ny utmaning: framhjulsdrift. -Ja, det blir en ny och rolig uppgift, säger Elias och fortsätter: -Vi får ta det lite för vad det är, vi tänker ta oss den tid som behövs för att anpassa oss till framhjulsdrift och bilen, det är ingen idé att stressa fram några resultat, fastslår han.

Teamet är redan anmälda till SM-sprinten i Söderhamn, och innan dess ska ett test genomföras, och kanske någon mindre tävling.

Vi vill passa på att tacka alla nya och gamla samarbetspartners, utan er vore det här inte möjligt. Nu ser vi verkligen fram emot 2017!